Skip links

Την έχετε ακούσει την παροιμία "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο"...

Επωφελείς Συνεργασίες

Δουλεύοντας ομαδικά μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα

Κερδίστε 40€ με δύο απλά βήματα για κάθε εγγεκριμένη αίτηση


Εγγραφτείτε ως ambassador και μοιραστείτε με τους φίλους σας στα Social Media το “referral link” που θα πάρετε μόλις πατήσετε το κουμπί “Εγγραφή”

Με κάθε εγγεκριμένη αίτηση στο πρόγραμμα “e-λιανικό” εσείς κερδίζετε 40€  (ή AMAZON gift card αξίας $50 USD) και οι φίλοι σας δώρο διαφημιστικές καμπάνιες σε Facebook & Instagram συνολικής αξίας 240€. Win-Win κατάσταση εδώ!!

Θέλετε να κερδίσετε 70€ ή 240€ ανά αίτηση; Εγγραφτείτε ως Support Member ή ως Partner

Η Localboost GR, με εμπειρία 15 χρονών στης κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδικευμένους συνεργάτες στην οργάνωση και υποστήριξη υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop-website αλλά και την υποβολή της αίτησης υπαγωγής σας στο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα, δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις ένταξης για το ποιοι το δικαιούνται ↓

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα "e-λιανικό"

Εγγραφή ως Ambassador

e-LIANIKO

Πρόγραμμα «e-λιανικό»

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και αιτήσεις μέχρι 1.500 ευρώ για την αναβάθμιση του e-shop, εφόσον η επιχείρηση το διέθετε ήδη πριν τις 18/3/2020.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
e-LIANIKO

Επιλέξιμες επιχειρήσεις:

Δικαιούχοι της δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου με κύριο κωδικό ΚΑΔ 47), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019

Νεοσύστατες, εφόσον έχουν συσταθεί μετά τις 1/10/2019

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε τριάντα μία (31) ημέρες, ήτοι από 22/2/2021 μέχρι και 24/3/2021.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
e-LIANIKO

Προϋποθέσεις

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν επενδυτική πρόταση είναι οι ακόλουθες:

να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47)

να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης

να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα

οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 & για τις νεοσύστατες αντίστοιχη μείωση στον κύκλο εργασιών τους

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
e-LIANIKO

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης έχουν ως ακολούθως:

Κατασκευή/αναβάθμιση e-shop

Λογισμικό: [100% του προϋπολογισμού] Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop που θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών (mobile responsive), θα ενσωματώνει λειτουργίες παραγγελειοληψίας (καλάθι), αποθήκης (ποσότητα ειδών) και ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών (redirect σε τραπεζικό περιβάλλον) με πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Εξοπλισμός Πληροφορικής

Εξοπλισμός: [για νέα eshops & έως 30% του προϋπολογισμού] Επιδοτούνται δαπάνες server για τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος, ηλεκτρονικοί υπολογιστές (desktop/laptop & όχι tablets ή κινητά ή TVs) & άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
Έχετε Κάποια Απορία;

Θέλετε περαιτέρω ενημέρωση; Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέρησης Είμαστε εδώ ώστε εάν μπορέσουμε μαζί, να παράγουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για εσάς, τους λογιστές σας και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανιεμπορίου.