Skip links

εως 5.000 € επιδοτηση

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "e-λιανικό" για Δημιουργία e-shop

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο πλαίσιο της δράσης «Εργαλειοθήκη ανταγωνιστικότητας μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων» επιδοτεί υφιστάμενες μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, σε όλη τη χώρα, για την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με το πρόγραμμα "e-λιανικό".

Xρηματοδότηση 100% της δαπάνης για e-shop με το πρόγραμμα "e-λιανικό"

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή 12/2/21 η πολυπόθητη προκύρηξη για το πρόγραμμα “E-Λιανικό” για την επιχορήγηση επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Μόνο, 16.000 επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου περίπου θα επωφεληθούν σε όλη τη χώρα για την κατασκευή eshop (online καταστήματος) .

Ενισχύση, σε ποσοστό 100% για νέες & υφιστάμενες

έως 5.000€ για νέα e-shops, 1.500€ για αναβάθμιση

Αιτήσεις από 22/2 μέχρι και 24/3 για τους ΚΑΔ 47

Καλέστε στο 698 391 0726 για γρήγορη αίτηση

Με εμπειρία 15 χρονών στης κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ειδικευμένους συνεργάτες στην οργάνωση και υποστήριξη υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων η εταιρεία μας αναλαμβάνει την υποβολή της αίτησης υπαγωγής σας στο πρόγραμμα σε όλη την Ελλάδα

ΠΡΙΝ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Καλέστε μας στο 698 391 0726. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα επιχορήγησης και βοηθήστε την επιχείρησή σας να πετύχει online. Δηλώστε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν και προτού της εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων ή την παρέλευση της χρονικής περιόδου υποβολής του φακέλου

e-LIANIKO

Πρόγραμμα «e-λιανικό»

Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19), να ενισχυθεί ο βαθμός ενσωμάτωσης της ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και ο ψηφιακός μετασχηματισμός τους και να αποφευχθεί ο συνωστισμός στους εσωτερικούς χώρους.

Επιδοτούνται αιτήσεις μέχρι 5.000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς και αιτήσεις μέχρι 1.500 ευρώ για την αναβάθμιση του e-shop, εφόσον η επιχείρηση το διέθετε ήδη πριν τις 18/3/2020.

PDF: Αποφαση Προσκλησης || Δελτιο Τυπου || Δικαιολογητικα || ΚΑΔ 
e-LIANIKO

Επιλέξιμες επιχειρήσεις:

Δικαιούχοι της δράσης είναι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου με κύριο κωδικό ΚΑΔ 47), διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019

Νεοσύστατες, εφόσον έχουν συσταθεί μετά τις 1/10/2019

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε τριάντα μία (31) ημέρες, ήτοι από 22/2/2021 μέχρι και 24/3/2021.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
e-LIANIKO

Προϋποθέσεις

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων που υποβάλλουν επενδυτική πρόταση είναι οι ακόλουθες:

να έχουν ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47)

να διατηρούν Φυσικό Κατάστημα λιανικής πώλησης

να έχει ανασταλεί η λειτουργία τους για τουλάχιστον μία ημέρα

οι υφιστάμενες επιχειρήσεις να έχουν μείωση τουλάχιστον 20% στον κύκλο εργασιών τους κατά το 4ο τρίμηνο του έτους 2020 & Για τις νεοσύστατες δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς η μείωση θα θεωρηθεί 100% στον κύκλο εργασιών τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: ΕΠΑνΕΚ του ΕΣΠΑ 2014 – 2020
e-LIANIKO

ΕΠΙΛΕΞΙΜΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ

Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης έχουν ως ακολούθως:

Κατασκευή/αναβάθμιση e-shop (100% του προϋπολογισμού)

Λογισμικό: Υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop που θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες, καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών (mobile responsive), θα ενσωματώνει λειτουργίες παραγγελειοληψίας (καλάθι), αποθήκης (ποσότητα ειδών) και ασφαλών ηλεκτρονικών πληρωμών (redirect σε τραπεζικό περιβάλλον) με πιστοποίηση ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας.

Εξοπλισμός Πληροφορικής (για νέα eshops & έως 30% του προϋπολογισμού)

Εξοπλισμός: Επιδοτούνται δαπάνες server για τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού καταστήματος, ηλεκτρονικοί υπολογιστές (desktop/laptop & όχι tablets ή κινητά ή TVs) & άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με την δημιουργία/αναβάθμιση και την λειτουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (π.χ. εξοπλισμός Δικτύου, Bar code readers, εκτυπωτές, κλπ.).

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ESHOP

Δείτε μερικές ιδέες online καταστημάτων και για το δικό σας eshop (Υπό κατασκευή)

Γιατί να διαλέξετε εμάς


Ο εξειδικευμενος συνεργατης σας στην κατασκευή σοφιστικου e-shop

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και αυτό μπορείτε να το δείτε από το εντυπωσιακό μας χαρτοφυλάκιο, το οποίο αποτελεί και απόδειξη για τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει και το πάθος μας για καινοτομία και συνεχή βελτίωση. Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε με ένα ευρύ φάσμα πελατών από διάφορους κλάδους, όπως ο τουρισμός, η αρχιτεκτονική, το εμπόριο, η μεταποίηση, και άλλες επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσω αυτής της εμπειρίας έχουμε αναπτύξει μια πλούσια κατανόηση για το τι αληθινά πρέπει να γίνει για να πετύχουμε τις μοναδικές προκλήσεις των πελατών μας καθώς κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική.

ΕΣΠΑ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Είναι σημαντικό ο φάκελος με την αίτηση υποβολής να προετοιμαστεί από ομάδα που έχει εμπειρία μας στην υποστήριξη επενδυτικών σχεδίων του ΕΣΠΑ ώστε να εξασφαλισθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.
Τα δικαιολογητικά δημιουργούνται από μια επαγγελματική ομάδα που είναι παθιασμένη με την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας. Όπλα μας η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία μας, αλλά ο φιλικός και ανθρώπινος τρόπος που προσεγγίζουμε το έργο μας και την επιχείριση σας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ & ΕΥΧΡΗΣΤΑ SITES
ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ

Τα προσαρμοσμένα διαδικτυακά μας σχέδια δημιουργούνται από μια επαγγελματική ομάδα που είναι παθιασμένη με την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας. Όπλα μας η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία μας, αλλά ο φιλικός και ανθρώπινος τρόπος που προσεγγίζουμε το έργο μας και την επιχείριση σας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Τα προσαρμοσμένα διαδικτυακά μας σχέδια δημιουργούνται από μια επαγγελματική ομάδα που είναι παθιασμένη με την παροχή υψηλής ποιότητας εργασίας. Όπλα μας η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία μας, αλλά ο φιλικός και ανθρώπινος τρόπος που προσεγγίζουμε το έργο μας και την επιχείριση σας.

Εγγύηση Ποιότητας

Προσεγμένα χαρακτηριστικά που θα κάνουν το website να ξεχωρίσει

Καμπάνιες Marketing

Δυνατότητα δημιουργία καμπάνιας σε Facebook & Instagram για προβολή του site

Πακέτο Υποστήριξης

Πακέτο υποστήριξης V8 ώρες που σας παρέχει ετήσια υποστήριξη

Εμπορικό Πρόγραμμα

Δυνατότητα διασύνδεσης με το εμπορικό πρόγραμμα για αυτόματη ενημέρωση

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα βοηθάει στην εμπειρία του πελάτη ή του επισκέπτη.

Skroutz & BestPrice

Δυνατότητα σύνδεσης με μηχανές αναζήτησης προϊόντων όπως τα παραπάνω

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

EXTRA ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ζούμε σε μία απίστευτη εποχή όπου η τεχνολογία εξελίξετε με γοργούς ρυθμούς κάνοντας επιτακτική την ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ μιας ισχυρής και δυναμικής online παρουσίας στο διαδίκτυο. Ότι λιγότερο και συγκαταλέγεστε με ακόμα ένα από τα αμέτρητα website.
Αυτά τα παρακάτω χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε όσο η τεχνολογία μας το επιτρέπει.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

Η τεχνολογία σήμερα μας βοηθάει να παράγουμε αποτελέσματα που βοηθούν ώστε να ξεχωρίσουμε από τον ανταγωνισμό. Ψηφιακά εργαλεία που βοηθούν το χρήστη του ιστότοπου να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία στην ψηφιακή εποχή του online shopping

Υποστήριξη ενός χρόνου

Ξεγνοιάστε με το πακέτο υποστήριξης V8 ώρες που σας παρέχει υποστήριξη 8 ωρών για τυχόν αλλαγές που θα χρειαστείτε στη διάρκεια ενός έτους, με ελάχιστη χρέωση τα 10 λεπτά

Παραμετροποίηση Βέλτιστης Ταχύτητας

Στόχος μας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ταχύτητα της ιστοσελίδας μας καθώς αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα της καλύτερης δυνατής εμπειρίας που μπορεί να έχει ο πελάτης.

Καμπάνιες Marketing

Δημιουργίας διαφημιστικής καμπάνιας σε Google & Facebook

Σύνδεση με Εμπορικό Πρόγραμμα

Δυνατότητα διασύνδεσης με το εμπορικό πρόγραμμα για αυτόματη ενημέρωση

Σύνδεση Skroutz & BestPrice

Δυνατότητα σύνδεσης με μηχανές αναζήτησης προϊόντων όπως το Skroutz.gr και το BestPrice.gr

Συνεχής Αναβαθμίσεις

Στο χώρο της τεχνολογίας του διαδικτύου τα πράγματα κινούνται με άλλους ρυθμούς. Ενημερωνόμαστε ώστε να χρησιμοποιούμε τεχνολογία αιχμής ώστε πάντα να είμαστε ένα βήμα μπροστά. Εμείς, εσείς και οι πελάτες σας!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

Αφήστε πίσω τον ανταγωνισμό


Συγκριτικα πλεονεκτηματα ενος e-shop ή μιας ιστοσελιδας για να προσπερασετε τον ανταγωνισμο

online shopping
online shopping

Δυνατο e-commerce

WOO COMMERCE

Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνονται σήμερα από την τεχνολογία για ένα λειτουργικό e-shop ώστε ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης αλλά και ο επιχειρηματίας ένα δυνατό σύστημα το οποίο θα βοηθήσει στις πωλήσεις

digital marketing
digital marketing bw

Ψηφιακο Marketing

SEO & SMM

Σωστό digital marketing σημαίνει περισσότερους πελάτες με το μικρότερο δυνατόν κόστος στο μέγιστο αποτέλεσμα. Η τεχνική γνώση πάνω στο θέμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μας. Είμαστε εδώ για ακριβώς αυτό το λόγο· να σας βοηθήσουμε

Δηλώστε συμμετοχή


Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 22/2/2021 μέχρι και 24/3/2021

Τουλάχιστον 16.000 επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου θα επιχορηγηθούν

Λήξη 31/1/2021
e-shop owner

Κατασκευή ή αναβάθμιση e-shop

Προλαβετε επιχορηγηση 5.000€

Χρησιμοποιούμε τις δυνατότητες που μας δίνονται σήμερα από την τεχνολογία για ένα λειτουργικό e-shop ώστε ο χρήστης να έχει μια ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης αλλά και ο επιχειρηματίας ένα δυνατό σύστημα το οποίο θα βοηθήσει στις πωλήσεις

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Πρώτα πρέπει να δείτε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις ένταξης στο πρόγραμμα και εάν έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και μπορείτε να πουλήσετε το προϊόν σας online. Μπορούμε να συζητήσουμε λεπτομερέστατα σε μία τηλεφωνική επικοινωνία για περισσότερα. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για το πρόγραμμα επιχορήγησης και βοηθήστε την επιχείρησή σας να πετύχει online. Δηλώστε τη συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατόν και προτού της εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων ή την παρέλευση της χρονικής περιόδου υποβολής του φακέλου

1. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ

Ο υπεύθυνος του προγράμματός σας και προσωπικός σας τεχνικός σύμβουλος θα σας ενημερώσει σχετικά

2. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΦΑΚΕΛΟΥ

Συλλογή απαραίτητων δικαιολογητικών για την προετοιμασία του φακέλου υποβολής

3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ με E-SHOP

Σε διάστημα μερικών εβδομάδων και σε συνεργασία με εσάς θα δουλέψουμε πάνω στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα

4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Καρπωθείτε την αποτελεσματικότητα ενός εργαλείου που θα σας βοηθήσει για όλη τη διάρκεια ζωής της επιχείρησής σας

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας σήμερα

Θέλετε περαιτέρω ενημέρωση; Επικοινωνήστε μαζί μας χωρίς καμία υποχρέωση… Είμαστε εδώ για να μπορέσετε να επωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερα.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ